Χ. Μαμουλάκης: Από τη στήριξη στον Τσακαλώτο, στην ψήφο στον Κασσελάκη στον δεύτερο γύρο

Στήριξη στον Στέφανο Κασσελάκη δίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης, με την εκτίμηση ότι το αμέσως προσεχές διάστημα ο υποψήφιος πρόεδρος θα αναπτύξει τους βασικούς πυλώνες με τους οποίους θα προχωρήσει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τον βουλευτή Ηρακλείου Κρήτης, ο οποίος να σημειωθεί είχε στηρίξει τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στον πρώτο γύρο των εκλογών, «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πλοίο που ναυπηγείται εν πλω», αναφέροντας ότι η μεγάλη συμμετοχή συντελέστηκε και λόγω της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη.

«Ο κ. Κασσελάκης διαθέτει ένα εξαιρετικό χάρισμα που ήταν δομικό έλλειμμα για τον ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια και έρχεται να υπερκαλύψει μια πολύ μεγάλη ανάγκη του κόμματος» ανέφερε συγκεκριμένα, ενώ εκτίμησε πως το επόμενο διάστημα ο κ. Κασσελάκης θα αναπτύξει τους βασικούς πυλώνες της πολιτικής με τους οποίους θα πορευτεί αν εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα τόνισε ότι καλό θα ήταν να γίνει αποδοχή του αποτελέσματος του α’ γύρου των εκλογών για την ανάδειξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για να μην υπάρχουν τριβές μεταξύ στελεχών και ψηφοφόρων του κόμματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί